Suzuki-kledinglijn voor kinderen

Suzuki komt met een nieuwe lijn aan kinderkleding. Variërend van een warme jas tot een heuse hoodie en zelfs slabbetjes voor de allerjongsten. De Team Suzuki-jas is uitgevoerd in de herkenbare blauw/witte kleurstelling en leverbaar in de maten XS t/m XL. De jas is wind- en waterdicht en heeft een adviesprijs van 59,95 euro.

De hoodie, een warm vest met capuchon, kost 49,95 euro en datzelfde betaal je ook voor het baby baseball jack. Kijk voor alle andere artikelen op www.suzuki.nl/kleding.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?