dinsdag 16 april 2024

Suzuki komt lekker binnen

Suzuki prijst de frisse SV650 maar meteen lekker scherp op 7.299 euro. Overigens krijg je de motor voor dat geld, mocht het je believen, ook nog in 35kW-trim. Kosteloos! Dat zijn nog eens verkooppunten.

Onder luid gejuich herintroduceerde Suzuki onlangs de SV650. Suzuki kreeg weinig lof toen de SV van het toneel verdween en vervangen werd door de Gladius. Qua looks was de Gladius toch net wat te veel gladgestreken. Daarbij was het geheel ook iets te rond voor de liefhebbers van de scherp gelijnde strakke SV’s van weleer.

Nu kan men dus hun lol weer op met de scherp gelijnde 645cc Twin, die trouwens net wat pittiger gemaakt is en nu 76 paardenkrachten in de ketting slingert. Verder heeft Suzuki de SV voorzien van het Easy Start-systeem; één keer drukken en de startmotor blijft draaien tot het blokje tot leven komt. Waarom niemand dat eerder verzonnen heeft? O, en voor degenen die nog niet eerder met een V-twin reden, heeft Suzuki ook hun Low RPM Assist-systeem gemonteerd. Dat voorkomt dat de motor bij lage toerentallen afslaat. Handig!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen