Suzuki komt lekker binnen

Suzuki prijst de frisse SV650 maar meteen lekker scherp op 7.299 euro. Overigens krijg je de motor voor dat geld, mocht het je believen, ook nog in 35kW-trim. Kosteloos! Dat zijn nog eens verkooppunten.

Onder luid gejuich herintroduceerde Suzuki onlangs de SV650. Suzuki kreeg weinig lof toen de SV van het toneel verdween en vervangen werd door de Gladius. Qua looks was de Gladius toch net wat te veel gladgestreken. Daarbij was het geheel ook iets te rond voor de liefhebbers van de scherp gelijnde strakke SV’s van weleer.

Nu kan men dus hun lol weer op met de scherp gelijnde 645cc Twin, die trouwens net wat pittiger gemaakt is en nu 76 paardenkrachten in de ketting slingert. Verder heeft Suzuki de SV voorzien van het Easy Start-systeem; één keer drukken en de startmotor blijft draaien tot het blokje tot leven komt. Waarom niemand dat eerder verzonnen heeft? O, en voor degenen die nog niet eerder met een V-twin reden, heeft Suzuki ook hun Low RPM Assist-systeem gemonteerd. Dat voorkomt dat de motor bij lage toerentallen afslaat. Handig!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?