Hij komt: de Solar Beam MV Agusta F3 800

Op de IAA in Frankfurt – een autobeurs, dat je het weet – zette Mercedes-Benz plots een dikke goudgele MV Agusta F3 800 naast hun even zo dikke, even zo goudgele AMG Mercedes. Lovende woorden, gevolgd door krokodillentranen toen MV eigenlijk direct ontkende dat F3 800 in ‘Solar Beam’-geel geleverd zou gaan worden.

Veeg die tranen weg en ontbloot de tanden: hij komt alsnog! MV Agusta gaat 300 stuks van de Solar Beam F3 800 bouwen. Want ja, als er iemand van de speciale modellen is, dan is het MV wel. 

Overigens kunnen we beamen dat die kleur er op foto’s nog niet half zo goed uitkomt als in het echt. Zelfs niet wanneer die foto’s in de pits van de Nürburgring gemaakt zijn en er uren bewerken aan te pas gekomen is. Er moet eigenlijk ook nog een zonnetje op. Kan ook niet anders met zo’n naam natuurlijk…

[justified_image_grid ids=23215,23216,23217,23218,23219,23220,23221,23222]

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?