Dagje strand voor De Reuver

Aanstaande zondag wordt Le Touquet verreden, een drie uur durende strandrace in de gelijknamige plaats in Frankrijk en alle ogen zijn gericht op de Nederlandse MX1 crosstopper Marc de Reuver.

De dertigjarige Amstelvener die in 2006 de Red Bull Knock Out in Scheveningen op zijn naam wist te zetten, heeft al een tijdje zijn zinnen gezet op de beroemde strandrace, maar telkens gooiden blessures roet in het eten en van deelname is het nog nooit gekomen.

Tot nu dan, want de BT Motorsport Honda Team-rijder is topfit en heeft de hele winter getraind met het oog op Le Touquet. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat hij strijdlustig laat weten de top 5 niet genoeg te vinden. De pijlen zijn gericht op het podium en daar rekenen we dan ook op!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?