SWM introduceert nieuwe modellen

SWM introduceerde onlangs drie nieuwe modellen, de Gran Turismo en twee 125cc motorfietsen in de vorm van de SM 125 R en de RS 125. Deze motorfietsen zijn op korte termijn leverbaar en zorgen ervoor dat het gamma weer verder uitgebreid wordt. Van 125cc tot en met 650cc en van Enduro tot en met Classic. Er is dan ook een SWM motorfiets voor iedereen.

Classic

Het Classic programma was al aardig compleet met de Silver Vase (Scrambler) en de Gran Milano (Café Racer) maar een echt klassiek model ontbrak nog in het gamma. Daar gaat de Gran Turismo (foto boven) nu verandering in brengen. Een echte classic met een laag stuur, banden met straatprofiel (Michelin Pilot Activ) en twee fraaie uitlaten aan weerskanten van de achterbrug. Qua zithouding zit hij tussen de beide andere modellen in. De Gran Turismo is leverbaar in de volgende kleuren: blauw & groen. Ook de Gran Milano en de Silver Vase zijn vanaf nu leverbaar in meerdere kleuren. De sportieve Café Racer is naast het fraaie matbruin nu ook leverbaar in het donkergroen, de Scrambler is naast het diepe rood ook leverbaar in het matgrijs.Enduro

Naast de bestaande modellen, die door de pers als zeer plezierig zijn bevonden, krijgen de Enduro modellen gezelschap in de vorm van een 125cc machine. De RS 125 is een 125cc motorfiets met de looks van een 300cc en je hoeft je dan ook zeker niet te schamen met deze off-road. Ideaal voor jonge bestuurders(sters) en of de gevorderde motorrijder(ster) die in de stad niet met een scooter wil commuten maar met een heuse motorfiets. Dat je dan ook nog eens af en toe een bospad mee kan nemen is mooi meegenomen want ook daar staat de RS 125 zijn mannetje. Voor degene die iets meer cc’s willen is er altijd nog de 300, de 500 en de 650.Supermoto

Voor de Supermoto’s geldt hetzelfde verhaal als bij de Enduro modellen. Ook hier begroeten we een 125cc in de vorm van een SM 125 R. Dit is de ideale stadscommuter voor degene die niet onderweg willen zijn op een scooter of een zware motorfiets. Toch rij je niet voor joker op de SM 125 R want qua formaat is hij nagenoeg eender aan bijvoorbeeld de 500cc SM. Zien we bij de Enduro variant een fraaie race uitmonstering qua kleurstelling, de SM is er ook in het zwart. In combinatie met het rode frame een agressief bommetje die ook zeer zeker de jeugdige rijders(sters) aan zal spreken.Adventure

Voor de wereldreiziger of de woon-werker, de nieuwe Superdual maakt zijn naam meer dan waar. Op basis van de RS 650 R wordt er hard gewerkt om de Superdual productierijp te maken. Adventure bikes zijn trending topic maar helaas zijn de meeste machines van andere fabrikanten vaak te groot en te zwaar voor het werk waarvoor ze het meest gebruikt worden. De trend om steeds maar grotere krachtbronnen te gebruiken is niet meer terug te draaien en daarom wil SWM met de Superdual een nieuwe trend zetten. De Superdual komt als Euro4 (met ABS) binnenkort op de markt.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?