13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

HAMOVE organiseert Paasraces

Zeer opvallend nieuws uit ONK wegrace. De HAMOVE (Hengelose Auto en Motor Vereniging) neemt de organisatie van de Paaasraces over van de SMA (Stichting Motorwegraces Assen). De SMA ligt al een tijd overhoop met de KNMV over bepaalde contractuele verplichtingen.

Natuurlijk neemt de HAMOVE een zeker risico door zo laat nog de organisatie op zich te nemen. Het financiële gedeelte wordt in ieder geval gedragen door de KNMV. KNMV Sporttechnisch directeur Johan Becker: “De KNMV is erg blij dat de Paasraces toch doorgang zullen vinden, want dit is in het belang van de motorsport.”

Hoe het nu verder gaat met de SMA is nog niet duidelijk. Later meer.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen