HAMOVE organiseert Paasraces

Zeer opvallend nieuws uit ONK wegrace. De HAMOVE (Hengelose Auto en Motor Vereniging) neemt de organisatie van de Paaasraces over van de SMA (Stichting Motorwegraces Assen). De SMA ligt al een tijd overhoop met de KNMV over bepaalde contractuele verplichtingen.

Natuurlijk neemt de HAMOVE een zeker risico door zo laat nog de organisatie op zich te nemen. Het financiële gedeelte wordt in ieder geval gedragen door de KNMV. KNMV Sporttechnisch directeur Johan Becker: “De KNMV is erg blij dat de Paasraces toch doorgang zullen vinden, want dit is in het belang van de motorsport.”

Hoe het nu verder gaat met de SMA is nog niet duidelijk. Later meer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.