Tante Rikie-fietsen gestolen

De Feestfabriek mist sinds de Zwarte Cross enkele 'Tante Rikie limited-edition'-fietsen. Bij de politie is aangifte gedaan. De fietsen zijn door de organisatoren van de Zwarte Cross aangeschaft voor gebruik tijdens het evenement. Het gaat volgens de politie om 'collectors items'.

Het is nog niet duidelijk hoe en wanneer de fietsen precies zijn gestolen. De fietsen hebben een uniek uiterlijk en zijn daardoor duidelijk herkenbaar. Ze zijn zelfs speciaal door Hollandia Fietsen gebouwd. 

De politie is op zoek naar de fietsen en de 'nieuwe eigenaren'. De eerste Rikiefiets is ook al aangeboden op Marktplaats, maar die advertentie is inmiddels van de website afgehaald.

Bron: De Gelderlander

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.