dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tante Rikie-fietsen gestolen

De Feestfabriek mist sinds de Zwarte Cross enkele 'Tante Rikie limited-edition'-fietsen. Bij de politie is aangifte gedaan. De fietsen zijn door de organisatoren van de Zwarte Cross aangeschaft voor gebruik tijdens het evenement. Het gaat volgens de politie om 'collectors items'.

Het is nog niet duidelijk hoe en wanneer de fietsen precies zijn gestolen. De fietsen hebben een uniek uiterlijk en zijn daardoor duidelijk herkenbaar. Ze zijn zelfs speciaal door Hollandia Fietsen gebouwd. 

De politie is op zoek naar de fietsen en de 'nieuwe eigenaren'. De eerste Rikiefiets is ook al aangeboden op Marktplaats, maar die advertentie is inmiddels van de website afgehaald.

Bron: De Gelderlander

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen