maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Smets gastrijder in ONK enduro

Als gastrijder van het Husqvarna JT Enduroteam BeNeLux gaat Joël Smets komend seizoen deelnemen aan enkele wedstrijden van het ONK enduro. De vijfvoudig wereldkampioen motorcross, die tijdens zijn actieve crossperiode aan enkele Zesdaagses meedeed, was eigenlijk niet van plan om zich meteen na de cross op de enduro te storten.

“Ik had een sabbatical ingepland. Maar toen BMW me vroeg was dat toch wel een erg leuke uitdaging. Door de komst van Husqvarna naar BMW zijn mijn werkzaamheden meer verschoven naar Husqvarna. De bezieling en het enthousiasme van de mensen in de enduro werkt aanstekelijk. Daarom verzorg ik ook dit jaar weer een aantal gastoptredens in Nederlandse enduro’s.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen