Smets gastrijder in ONK enduro

Als gastrijder van het Husqvarna JT Enduroteam BeNeLux gaat Joël Smets komend seizoen deelnemen aan enkele wedstrijden van het ONK enduro. De vijfvoudig wereldkampioen motorcross, die tijdens zijn actieve crossperiode aan enkele Zesdaagses meedeed, was eigenlijk niet van plan om zich meteen na de cross op de enduro te storten.

“Ik had een sabbatical ingepland. Maar toen BMW me vroeg was dat toch wel een erg leuke uitdaging. Door de komst van Husqvarna naar BMW zijn mijn werkzaamheden meer verschoven naar Husqvarna. De bezieling en het enthousiasme van de mensen in de enduro werkt aanstekelijk. Daarom verzorg ik ook dit jaar weer een aantal gastoptredens in Nederlandse enduro’s.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?