13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Taylor Mackenzie: werkeloos in de racerij – Avondklok-film #24

Taylor Mackenzie, wie kent hem niet? Blijkbaar toch niet genoeg mensen. Maar geef deze zoon van… even. Mackenzie neemt je mee in de wereld van een werkeloze British Superbike-rijder. Een interessante en eerlijke kijk in hoe het er achter de schermen aan toe gaat in de racerij. En belangrijker nog, wat gaat hij er aan doen om weer aan de bak te komen?

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Taylor Mackenzie: werkeloos in de racerij

Foto: Facebook.com/TMACK77

Nick Enghardt
Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen