vrijdag 19 april 2024

Taylor Mackenzie: werkeloos in de racerij – Avondklok-film #24

Taylor Mackenzie, wie kent hem niet? Blijkbaar toch niet genoeg mensen. Maar geef deze zoon van… even. Mackenzie neemt je mee in de wereld van een werkeloze British Superbike-rijder. Een interessante en eerlijke kijk in hoe het er achter de schermen aan toe gaat in de racerij. En belangrijker nog, wat gaat hij er aan doen om weer aan de bak te komen?

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Taylor Mackenzie: werkeloos in de racerij

Foto: Facebook.com/TMACK77

Nick Enghardt
Nick Enghardt
Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen