Teamversterking Moriwaki Cup gezocht!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De stichting 250 Moriwaki Junior Cup  is dé Cup voor jonge talenten om door te groeien naar het internationale wegraceplatform. Onze voormalige kampioenen Bo Bendsneijder en Robert Schotman rijden al in de Red Bull Rookies en ook onze huidige kampioen Patrik Pulkkinen heeft voor  2015 een felbegeerde Red Bull Rookies startplek bemachtigd. Daarnaast  hebben vele deelnemers inmiddels doorstroming gevonden naar diverse nationale en internationale vervolg kampioenschappen.

Binnen de 250 Moriwaki Junior Cup rijden we met door Ten Kate Racing Products opgebouwde Moriwaki MD250H motoren. Deze motoren worden door de 250 Moriwaki Junior cup bij Ten Kate onderhouden waardoor we kunnen garanderen dat de motoren wat prestaties betreft,  gelijk zijn aan elkaar. Hierdoor komt het uiteindelijke resultaat aan op de kwaliteiten van de coureur.

Wat zoeken wij?
Door de groei van de Moriwaki cup in deelnemers en opzet zijn wij voor seizoen 2015 nog op zoek naar enthousiaste technische mensen die (tegen vrijwilligers en onkosten vergoeding) 9 weekenden per jaar met ons meereizen. Tijdens de events geef je dan technische begeleiding aan een vast toegewezen groep rijders.

Wat vragen wij?
Passie voor motorsport, sociaal vaardig, Engels sprekend, kunnen werken in teamverband maar ook zelfstandig kunnen werken, technische kennis en doorzettingsvermogen.

Voel jij je aangesproken en wil jij werken in een enthousiast team? Stuur dan voor 3 januari je motivatie en CV naar 250juniorcup@tenkateracingsproducts.com  tav Tessa. Mocht je nog meer willen weten, bel of mail dan: 0031-646802681.

Meer informatie over de 250 Moriwaki Junior cup vind je op: www.250juniorcup.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?