Teaser nieuwe Triumph Speed Triple

Triumph heeft een video gepubliceerd waarin Superbike-legende Carl Fogarty en meervoudig Isle of Man-winnaar Gary Johnson het tegen elkaar opnemen.

De video, waarin Superbike-legende Carl Fogarty het opneemt tegen meervoudig Isle of Man-winnaar Gary Johnson, heeft dan ook als titel ‘Hooligan Duell’. Het moet motorrijders opwarmen voor de nieuwe Speed Triple, die op 29 januari aan iedereen die ‘m wil zien wordt getoond.

De video laat behalve bestaande kenmerken (sterkere driecilinder, dubbele uitlaat aan de achterzijde, enkelzijdige achterbrug) ook een aantal nieuwe onderdelen zien:

dubbelde LED koplamp, TFT-display (maar die kennen we al van de Street Triple RS)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?