Ten Kate verkoopt beide wereldkampioen-Yamaha R6 motoren

Ten Kate heeft een advertentie geplaatst voor de twee Yamaha R6 motoren waarmee Dominique Aegerter dit jaar de World Supersport-titel won.

Droom je ervan de wereldkampioen Supersport in je garage te zetten? Het kan je geluksdag zijn, want Ten Kate heeft besloten de Yamaha R6 te koop aan te bieden waarmee de Zwitser Aegerter dit seizoen 10 overwinningen, 14 podiums, 7 snelste ronden en 3 pole positions heeft behaald. De twee Supersport-machines zijn redelijk geprijsd: 39.990.000 euro (exclusief BTW).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?