Terug van weggeweest

De Suzuki VanVan 125 is vanaf medio augustus weer terug in de showroom. Geloof het of niet! Het luchtgekoelde, ééncilinder 125cc 4 takt motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak. Prima geschikt voor stadsverkeer maar volgens Suzuka zelfs ook voor langere afstanden.

De retro vormgegeven Suzuki VanVan 125 is uiteraard voorzien van injectie en katalysator waardoor de motor efficiënt zijn werk doet. Met een vermogen van 9kW (12pk) is de VanVan125 ook geschikt voor het nieuwe A1-rijbewijs.

De Suzuki VanVan 125 is leverbaar in de kleuren wit en zwart. De introductieprijs is 3.699 euro, inclusief 21 procent btw en exclusief kosten rijklaarmaken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?