vrijdag 26 april 2024

Terug van weggeweest

De Suzuki VanVan 125 is vanaf medio augustus weer terug in de showroom. Geloof het of niet! Het luchtgekoelde, ééncilinder 125cc 4 takt motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak. Prima geschikt voor stadsverkeer maar volgens Suzuka zelfs ook voor langere afstanden.

De retro vormgegeven Suzuki VanVan 125 is uiteraard voorzien van injectie en katalysator waardoor de motor efficiënt zijn werk doet. Met een vermogen van 9kW (12pk) is de VanVan125 ook geschikt voor het nieuwe A1-rijbewijs.

De Suzuki VanVan 125 is leverbaar in de kleuren wit en zwart. De introductieprijs is 3.699 euro, inclusief 21 procent btw en exclusief kosten rijklaarmaken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen