dinsdag 26 september 2023

Terugroepactie Harley-Davidson UPDATE

UPDATE 29-10-2011
Harley-Davidson roept wereldwijd 308.474 tussen 2009 en 2011 geproduceerde motorfietsen terug wegens remproblemen. Dat komt ongeveer overeen met de productie van één jaar. Alleen al in de Verenigde Staten worden meer dan 250.000 motorfietsen teruggeroepen. Het gaat om Touring-, CVO Touring- en Trike-modellen.

Bij de betrokken motorfietsen kan de hitte van de uitlaten de hydraulische remlichtschakelaar laten uitvallen. In het ergste geval komt remvloeistof vrij en wordt de remkracht beïnvloed. Voor het bedrijf valt de zaak duur en pijnlijk uit. De motorfabrikant is nog maar net hersteld van de economische crisis.

Voor 31 oktober moeten alle eigenaren van de betreffende motoren bericht hebben gehad aldus een mailing van Harley. Ga bij twijfel het best even langs bij de dealer, daar weten ze namelijk als sinds de 24e om welke modellen het gaat.

BERICHT 25-10-2011
Harley-Davidson roept wereldwijd 308.474 motoren terug, vanwege een probleem met het remlicht. Dit heeft de Amerikaanse motorfabrikant gisteren bekend gemaakt. Het gaat om modellen die sinds 2009 zijn gemaakt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image