13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Test de Fireblade op het circuit

De Honda CBR1000RR Fireblade bestaat 20 jaar. Ter ere van deze verjaardag biedt Honda de kans om de Superbike te testen op het circuit. Wat zeggen we, op het TT Circuit! Dinsdag 24 mei 2012 houdt Honda Nederland in samenwerking met CRT Holland een speciale Honda circuitdag. Deelnemers aan deze dag hebben de mogelijkheid voor één sessie de eigen motorfiets in te ruilen voor een testrit op de Fireblade.

CRT Holland organiseert, naast de speciale Honda dag, meerdere circuitdagen. Ook hier is de mogelijkheid om een testrit te maken op de vernieuwde Fireblade. Aanmelden voor de Honda circuitdag op 24 mei 2012 via www.crtholland.nl. Dit geldt ook voor de overige, door CRT georganiseerde, circuitdagen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen