Test de Fireblade op het circuit

De Honda CBR1000RR Fireblade bestaat 20 jaar. Ter ere van deze verjaardag biedt Honda de kans om de Superbike te testen op het circuit. Wat zeggen we, op het TT Circuit! Dinsdag 24 mei 2012 houdt Honda Nederland in samenwerking met CRT Holland een speciale Honda circuitdag. Deelnemers aan deze dag hebben de mogelijkheid voor één sessie de eigen motorfiets in te ruilen voor een testrit op de Fireblade.

CRT Holland organiseert, naast de speciale Honda dag, meerdere circuitdagen. Ook hier is de mogelijkheid om een testrit te maken op de vernieuwde Fireblade. Aanmelden voor de Honda circuitdag op 24 mei 2012 via www.crtholland.nl. Dit geldt ook voor de overige, door CRT georganiseerde, circuitdagen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?