zondag 2 april 2023

Test 18 oktober een Triumph 1200 Scrambler tijdens de Triumph Test Night ®

Een Scrambler die Urban is. Vindt Triumph en ze bedoelen daarmee de 1200 Scrambler XE & XC. Wat Scrambler is, voelen we meteen. Noppen, Steve McQueen en avontuur. Maar Urban? Stads, creatief, werelds, grachtengordel? Zou kunnen. Wij voegen er duisternis, op het randje en spanning aan toe. Interesse?

De eerste Triumph Test Night vindt plaats in de nacht van 18 oktober vanaf 01.00 uur. Voor de Triumph Test Night zoeken we 6 motorrijders die een duistere Urban trip op de Triumph Scrambler met ons willen maken. We kappen met de test rond 06.30.

Belangstelling? Zet dan de data in je agenda en vul onderstaande inschrijving in. Op 10 oktober doen we at random de selectie en de geselecteerden krijgen terstond een uitnodiging. Ontvang je die dag geen uitnodiging, ben je niet geselecteerd.

Geen velden gevonden.

De route

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image