Test 18 oktober een Triumph 1200 Scrambler tijdens de Triumph Test Night ®

Een Scrambler die Urban is. Vindt Triumph en ze bedoelen daarmee de 1200 Scrambler XE & XC. Wat Scrambler is, voelen we meteen. Noppen, Steve McQueen en avontuur. Maar Urban? Stads, creatief, werelds, grachtengordel? Zou kunnen. Wij voegen er duisternis, op het randje en spanning aan toe. Interesse?

De eerste Triumph Test Night vindt plaats in de nacht van 18 oktober vanaf 01.00 uur. Voor de Triumph Test Night zoeken we 6 motorrijders die een duistere Urban trip op de Triumph Scrambler met ons willen maken. We kappen met de test rond 06.30.

Belangstelling? Zet dan de data in je agenda en vul onderstaande inschrijving in. Op 10 oktober doen we at random de selectie en de geselecteerden krijgen terstond een uitnodiging. Ontvang je die dag geen uitnodiging, ben je niet geselecteerd.

Geen velden gevonden.

De route

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.