Uittip: Oktoberfest bij Arie Molenaar Motors

Waar dit weekeinde naar toe? MOTOR.nl helpt je graag een beetje op weg.

De komende dagen niets te doen? Mooi! Tot en met zaterdag 5 oktober is het bij Arie Molenaar Motors namelijk Super Sale. Tijdens deze dagen krijg je bijvoorbeeld tot 70 procent korting op de kledingcollectie tot en met 2018. De 2019-collectie gaat met 30 procent de deur uit. Daarnaast krijg je ook 30 procent korting op alle bagagetassen, roltassen, rugzakken en tanktassen.

Demo’s

Voor wie nog op zoek is naar een nieuwe motor, is er ook goed nieuws. Alle demo’s gaan er uit. Nieuwe motoren met een klein beetje ervaring. Een overzicht van die motoren kun je hier vinden.

Verder zitten er dikke kortingen op onderhoudsmiddelen, smeermiddelen, onderdelen en accessoires, krijg je tussen tot 12 oktober de tweede band voor de halve prijs en zit er 20 procent korting op banden in de winteractie.

Oktoberfest

Maar hoe gaat het nu met dat Oktoberfest? Wel, dat is op zaterdag 5 oktober met natuurlijk bratwurst, kartoffelsalat, (alcoholvrij) bier, muziek en heel veel gezelligheid.

Surf voor meer informatie naar www.ariemolenaarmotors.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.