20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Test ‘m Zelf!

Iedereen met offroad-ervaring kent het probleem: vroeg op laat zit je tegen je plafond van mogelijkheden. Wat je ook probeert, het gaat niet harder, niet beter en al helemaal niet makkelijker. Herkenbaar? Dan hebben we bijzonder goed nieuws! In samenwerking met Yamaha krijgen vijf MOTO73-lezers de unieke kans om echt offroad te leren rijden van meervoudig Dakar deelnemer Frans Verhoeven, als zijn Le Dakar-schema het toelaat, en een andere zeer ervaren instructeur. Om er zeker van te zijn dat de motor niet de beperkende factor is, staat voor alle deelnemers en een redacteur van MOTO73 een gloednieuwe Yamaha WR450F klaar.
 
Voorafgaand krijg je natuurlijk uitvoerig uitleg over het parcours, de WR450F en bovendien allerlei handige, gratis tips. Voor deelname aan een offroad evenement is het hebben van een daglicentie en een motorrijbewijs verplicht. Deze dag is echt alleen voor ervaren allroad- rijders, geen Enduro- of MX-rijders, die in het bezit zijn van een geldig vol vermogen rijbewijs. Verder is een dag licentie verplicht. Aanmelden kan via www.moto73.nl/yamaha. Datum en locatie volgen nog.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen