Dubbelslag Karlo Slager

Afgelopen zondag tijdens de Gamma Racing Day reed de Yamaha R125 Cup twee wedstrijden op de Junior Track. Voordat de wedstrijden werden verreden verzorgden de rijders een demonstratie op het TT circuit. Voor alle rijders was het een belevenis om over het circuit te rijden onder het toeziend oog van meer dan 70.000 toeschouwers. Natuurlijk was dit een leuk extraatje en draaide het voornamelijk om de twee races en de punten die daarin werden verdeeld. 
 
Na de beide races kon Karlo Slager tevreden constateren dat hij uitstekende zaken had gedaan, want hij won beide races, terwijl zijn naaste concurrent in het klassement Frank Nieman niet verder kwam dan een elfde en vierde klassering. Met beide overwinningen zegevierde Slager met de maximale score van 200 punten. Tweede werd Dave Kats (145) en derde Jeremy Hofstra (112).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.