Test ‘m zelf!

Lezer van MOTOR Magazine opgelet: jij maakt exclusief kans om kennis te maken met de nieuwe BMW-motorscooters! Je vertrekt vanaf een lokale dealer maak je een lange proefrit op de C600 Sport- en C650GT-scooters. De kennismaking met de nieuwe scooters duurt twee à drie uur, geen rondje om de kerk dus. Onderweg kan er ook gewisseld worden van model. Bij terugkomst is er ruimte voor vragen, kortom, je mag voor even undercover als motorjournalist. Na afloop kun je je, bijgestaan door het duo ‘hapje & drankje’, ontfermen over een heuse ‘goodie bag’. Navraag bij collega’s van de Linda en Marie Claire leert ons dat het hier gaat om een tas vol leuke (gratis) spulletjes.

Kortom, een dag die je niet mag missen. Wanneer zegt u? Woensdag 29 augustus. Inschrijven kan via: www.motor-magazine.nl/bmw.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.