Nimoto City 350 in drie varianten

De opmars van de elektrische fiets is niet meer te stuiten. Je ziet er steeds meer op de weg. Gelukkig worden motorfietsen voorlopig nog gebouwd met verbrandingsmotoren. Maar scooters en vooral snorscooters volgen het succes van de fiets.

Nimoto blijft niet achter in de vaart der elektrisch aangedreven voertuigen. In mei werd de City 350 uitgeroepen tot E-scooter of the year 2012. Goede reden om er voor het modeljaar 2013 nog eens drie modellen bij te zetten. In nieuwe frisse kleurstellingen; zwart/wit, wit en rood. Bovendien zijn deze nieuwe modellen uitgevoerd met een two-tone zadel.

De City 350 is verkrijgbaar met een loodaccu of een lithium accu. Prijzen variëren van 999 tot 1699 euro. Een jaar lang pechservice, die wordt uitgevoerd door de ANWB, is bij de prijs inbegrepen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.