13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nimoto City 350 in drie varianten

De opmars van de elektrische fiets is niet meer te stuiten. Je ziet er steeds meer op de weg. Gelukkig worden motorfietsen voorlopig nog gebouwd met verbrandingsmotoren. Maar scooters en vooral snorscooters volgen het succes van de fiets.

Nimoto blijft niet achter in de vaart der elektrisch aangedreven voertuigen. In mei werd de City 350 uitgeroepen tot E-scooter of the year 2012. Goede reden om er voor het modeljaar 2013 nog eens drie modellen bij te zetten. In nieuwe frisse kleurstellingen; zwart/wit, wit en rood. Bovendien zijn deze nieuwe modellen uitgevoerd met een two-tone zadel.

De City 350 is verkrijgbaar met een loodaccu of een lithium accu. Prijzen variëren van 999 tot 1699 euro. Een jaar lang pechservice, die wordt uitgevoerd door de ANWB, is bij de prijs inbegrepen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelZwarte Cross groot succes
Volgend artikelTest ‘m zelf!

Gerelateerde artikelen