UPDATE: Testrijders gezocht voor de nieuwe Harley-Davidson Pan America

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op vrijdag 2 juli organiseert Motor.NL vanuit Hilversum een Adventure toertest met de nieuwe Harley-Davidson Pan America. En wat voor één: we pakken op z’n Amerikaans uit. Dikke Harley’s, American BBQ, technische uitleg en meer!

Hiervoor zoeken we 5 gastrijders die de nieuwe Pan America eens goed aan de tand willen voelen. De funfactor, toerfactor en gebruiksfactor. We zijn benieuwd hoe deze Allroad zich gedraagt tijdens onze ultieme Adventure toertest.

Deze test zal internationaal gepubliceerd worden in Nederlandse én Belgische magazines. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op motor.nl en ons YouTube-kanaal. Kortom, jouw mening telt!

Onze redacteur neemt je een mee pad als gastredacteur. We verzamelen om 12:00 uur in Hilversum en sluiten af met een American BBQ. Je hoeft dus niet thuis te eten en verwachten rond 19:30 uur klaar te zijn. De middag en avond is geheel verzorgd door Harley-Davidson, het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij uiterlijk vrijdag 25 juni een selectie maken. Heb je 28 juni nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 5 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?