maandag 30 januari 2023

The Complete Book of Moto Guzzi – completer wordt het niet

Als je eigenzinnig genoeg bent om een Moto Guzzi te rijden, kan het zijn dat je ook eigenzinnig genoeg bent om nog steeds gedrukte media over deze Italiaan te consumeren. En zo niet, dan is er misschien wel iemand bij je in de buurt die helemaal stapel is van Guzzi. Die doe je ook plezier met dit boek. Boeken zijn altijd goed en Ian Falloon’s laatste boek ‘The Complete Book of Moto Guzzi’ behandelt de geschiedenis tot en met de nieuwe V85TT.

Quarto Publishing zegt: ‘Deze nieuwe editie van The Complete Book of Moto Guzzi bevat een inleiding over het 100-jarig bestaan, nieuwe fotografie en extra pagina’s over de nieuwste modellen van 2018 tot 2020. Alle productiemodellen van Moto Guzzi worden in detail behandeld, inclusief de baanbrekende Falcone, de V-8 Grand Prix-racers, de V7 Sport, de Ambassador, de Eldorado, de Le Mans, de Daytona, tot aan het complete aanbod van moderne motoren, waaronder de V7, Griso, Stelvio en de V9.’

Preview en bestellen

Een preview van het boek kun je hier vinden: quarto.ent.box.com Je bestelt het boek bij Amazon.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen