Thema Promotor LangsteDagTocht is bekend: Het Spoor van de Wolf

wolf-1

Het thema van de Promotor LangsteDagToer op 23 juni is bekend en verkend: het Spoor van de Wolf.

Steeds vaker bezoeken wolven het oostelijk deel van Nederland. Ter hoogte van Hardenberg steken ze de grens over en de meesten verdwijnen weer richting Duitsland in de omgeving van Arnhem.

Omdat wolven houden van stilte – en eten – levert hun spoor een mooie route op in de oostelijke provincies van Nederland.

De Promotor LangsteDagTocht vertrekt vanuit de omgeving van Wolfheze, lunchen in de buurt van Oldenzaal en dineren in De Hongerige Wolf bij Ommen. De route telt als vanouds om en nabij de 250 km.

Inschrijven op Promotor Reizen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.