donderdag 29 februari 2024

Ticketverkoop Harley-Davidson 120th Anniversary Festival Budapest gestart

Het Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival vindt plaats van 22 t/m 25 juni 2023 en zal een opmaat zijn voor het sensationele Homecoming-event in de thuisstad van Harley-Davidson, Milwaukee, Wisconsin, VS, van 13 t/m 16 juli 2023. Boedapest belooft een magneet te zijn voor Harley-Davidson-fans en heeft meer dan genoeg te bieden om bezoekers vier dagen te vermaken. Zo is er een Harley-Davidson Expo met de nieuwste modellen, een Custom Bike Show met unieke customs en een motorparade waaraan duizenden rijders zullen deelnemen. Deze parade, langs de iconische bezienswaardigheden van Boedapest, wordt een uniek spektakel voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.

De ‘Indiase’ Harley-Davidson komt eind 2023

Historisch feest

Het Puskás Aréna Park ligt in het hart van de stad Boedapest. Het is de thuisbasis van het Hongaarse nationale voetbalteam en biedt onderdak aan grote concerten en andere evenementen. Het 120th Anniversary Festival zal plaatsvinden op het terrein van Aréna Park, inclusief de avenue en de omliggende buiten- en binnen faciliteiten rond het stadion. De locatie is een ongeëvenaarde basis voor dit historische feest, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan attracties. Denk aan ruim 50 bands die elke dag tot middernacht muziek maken op vier podia, naast twee internationale headline-acts op vrijdag en zaterdag (die later bekend worden gemaakt). Andere hoogtepunten zijn motorstuntshows, een familie-entertainmentzone, een klassieke autoshow, kermisattracties en nog veel meer.

Kolja Rebstock, Vice President Harley-Davidson in Europa, het Midden-Oosten en Afrika vertelt: “Ik zie enorm uit naar ons 120-jarig jubileumfestival in de prachtige stad Boedapest. Deze centrale locatie, niet alleen in Boedapest en Hongarije maar ook in Europa, maakt het festival en ons merk toegankelijk voor een groot publiek. Ik kan niet wachten om Harley-Davidson-rijders, Harley Owners Group-leden, de bredere rijdersgemeenschap en de lokale bevolking te verwelkomen bij dit ongelooflijke feest!’

Vroegboekers

De online kaartverkoop voor het evenement is inmiddels gestart, met aantrekkelijke early bird-pakketten voor vroegboekers en kortingen voor Harley Owners Group-leden. Er wordt veel vraag naar tickets verwacht, met fans van het legendarische merk die uit heel Europa en daarbuiten samenkomen om deze mijlpaal te vieren. Bezoek de website voor meer informatie over het festival, inclusief de verkoop van tickets*: https://hd120budapest.hu.

*Early bird tickets beschikbaar tot eind December 2022.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen