TLM bestaat dertig jaar

TLM, de Moto Guzzi-specialist van Nederland, bestaat dit jaar dertig jaar. Een mooie mijlpaal die van 9 tot en met 13 april op bijzondere wijze wordt gevierd tijdens TLM's Moto Guzzi demoweek. Als onderdeel van de demoweek heeft TLM zijn deuren in Nijmegen uiteraard ook op Tweede Paasdag geopend, om het nieuwe motorseizoen in stijl af te trappen.

In de week van 9 t/m 13 april kunnen klanten en Moto Guzzi-liefhebbers bij TLM kennismaken met de nieuwste modellen van het Italiaanse merk. Waaronder een aantal Guzzi's die eind vorig jaar hun debuut beleefden tijdens de EICMA.

Rijden vormt tevens een centraal element op Tweede Paasdag. Voor Moto Guzzi-liefhebbers vormt deze tweede maandag van april een extra mooie gelegenheid om koers te zetten naar Nijmegen. Deelnemers aan deze ritten kunnen hun eigen tweewieler bij TLM voor deze gelegenheid tijdelijk verruilen voor één van de nieuwste demomodellen van Moto Guzzi.

Gegadigden dienen zich hiervoor van tevoren wel te registreren op www.tlm.nl, gezien de te verwachten drukte. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de activiteiten van TLM tijdens de Moto Guzzi demoweek.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?