woensdag 4 oktober 2023

TLM bestaat dertig jaar

TLM, de Moto Guzzi-specialist van Nederland, bestaat dit jaar dertig jaar. Een mooie mijlpaal die van 9 tot en met 13 april op bijzondere wijze wordt gevierd tijdens TLM's Moto Guzzi demoweek. Als onderdeel van de demoweek heeft TLM zijn deuren in Nijmegen uiteraard ook op Tweede Paasdag geopend, om het nieuwe motorseizoen in stijl af te trappen.

In de week van 9 t/m 13 april kunnen klanten en Moto Guzzi-liefhebbers bij TLM kennismaken met de nieuwste modellen van het Italiaanse merk. Waaronder een aantal Guzzi's die eind vorig jaar hun debuut beleefden tijdens de EICMA.

Rijden vormt tevens een centraal element op Tweede Paasdag. Voor Moto Guzzi-liefhebbers vormt deze tweede maandag van april een extra mooie gelegenheid om koers te zetten naar Nijmegen. Deelnemers aan deze ritten kunnen hun eigen tweewieler bij TLM voor deze gelegenheid tijdelijk verruilen voor één van de nieuwste demomodellen van Moto Guzzi.

Gegadigden dienen zich hiervoor van tevoren wel te registreren op www.tlm.nl, gezien de te verwachten drukte. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de activiteiten van TLM tijdens de Moto Guzzi demoweek.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image