KTM Orange Days van start

Alweer voor de derde keer komt KTM met de Orange Days. Er staan net als bij de vorige twee edities van de uitgebreide ‘test ‘m zelf’ meerdere dagen op het programma. De aftrap is morgen, zaterdag 31 maart, bij Vos Oss Motoren. Deze Osse motorzaak is het nieuwste lid van de KTM-familie en mag daarom de opening verrichten. Uiteraard zal één van Nederlands bekendste racers de groepen met testrijders begeleiden. Inderdaad, veelvoudig Nederlands kampioen Arie Vos. 

Kalender
31 Maart -Vos Oss Motoren, Oss
14-15 -April Motor City Amsterdam, Amsterdam
28 April -Mulders Motoren, Veendam
5 Mei -Verpalen Motors, Krommenie
12 Mei -Kobo, Drachten
19 Mei -Brouwer Motors, Nijkerk
26 Mei -Motor Center Venlo, Venlo
28 Mei -RB Motoren, De Bilt
2 Juni -Motor 2000, Heinkenszand
15-16 juni -Goedhart Motoren, Bodegraven
23 juni -André Motors, Ermelo
7 juli –Dipi Moto, Gilze

Kijk voor meer informatie en online inschrijven voor een testrit buiten de Orange Days op www.ktm.com/testride.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.