vrijdag 29 maart 2024

Toch doorstart voor Radical Ducati

Groot was de treurnis op de MOTOR.nl-redactie toen Radical Ducati aangaf te stoppen. Maar al dat getreur blijkt voor niets geweest te zijn, want het Franse Ducatiamo uit Suze La Rousse schijnt  Radical over genomen te hebben. Zowel de werkzaamheden als het fabriceren en verkopen van RAD 02-onderdelen plus MANX-onderdelen. Op www.ducatiamo.fr is inderdaad Radical Ducati te vinden. Rond april 2014 had echter ook www.radicalducati.fr moeten werken. Wie al op die link geklikt heeft, weet dat er met deze site nog iets mis is. 

Franssprekende mensen kunnen daarom het best contact opnemen via 0033 68156 1737. Omdat niet iedereen binnen Ducatiamo Engels kan, worden buitenlanders gevraagd een mail te sturen naar yann@ducatiamo.fr. Je mail komt dat uit bij eigenaar Yann Thomas. 

Hoewel dus nog lang niet alles duidelijk is, gaan wij er toch maar vanuit dat het allemaal goed gaat komen met Radical Ducati. Mooier kan de zaterdagavond wat ons betreft niet beginnen!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen