Inschrijving Red Bull Knock Out is nu open

De inschrijving voor de 2016-editie van Red Bull Knock Out is NU open. En je moet er nog wel wat vlugger bij zijn dan andere jaren, want een en ander is veranderd ten opzichte van eerdere edities. Waaronder dus het aantal deelnemers, want dat zijn er maar 1000 in plaats van 1500 zoals voorheen.

Behalve dat er dit jaar een derde minder rijders starten, is de belangrijkste ontwikkeling dat het over nog maar één racedag uitgesmeerd is. Kwalificaties en de grote finale vinden nu allebei op de zaterdag plaats. Nog meer actie voor de toeschouwers en een nog zwaardere uitdaging voor de deelnemers.

Trainingen vinden vrijdags plaats, dus als je wilt kun je nog steeds twee dagen kijken hoe heren en dames coureurs zich het diepe zand in begeven.

DDDDD
Red Bull Knock Out 2016 vindt net als voorgaande edities plaats op het strand van Scheveningen, en dit jaar is de racedag gepland op zaterdag 19 november. 

Om je in te mogen schrijven dien je minimaal 16 jaar oud te zijn en een KNMV-licentie te hebben. Inschrijven an sich gaat eenvoudig via de site van Red Bull Knock Out, maar als je al een KNMV-rijder bent, kun je via MijnKNMV nog rapper je inschrijving volbrengen. Deelname kost 100 euro voor één rijder en één monteur.

Mocht je nou willen overnachten in Den Haag, dan kun je bij je aanmelding ook meteen een campingplaats scoren op Duinrell.

Foto’s: Red Bull

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.