Tokyo Motorcycle Show gaat door in 2022

Stapje voor stapje keren we terug naar pre-coronatijden. Nadat de Tokyo Motorcycle Show twee keer op rij moest worden afgelast vanwege de pandemie, zijn de organisatoren van plan de show in maart 2022 opnieuw te organiseren.

De show is gepland van 25 tot 27 maart 2022. Momenteel worden veiligheidsconcepten uitgewerkt, zoals het dragen van maskers, zorgen voor voldoende ventilatie en het beperken van het aantal bezoekers. Details zullen vanaf november op de website van het evenement worden gepubliceerd.

Ducati schakelt opnieuw video in voor 2022-nieuws

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?