13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati schakelt opnieuw video in voor 2022-nieuws

Voor het derde achtereenvolgende jaar kondigt Ducati vanaf 30 september het 2022-nieuws aan via video. De laatste aankondiging, op 9 december, is voor de Desert X, Ducati’s nieuwe off-road adventure met een 21-inch voorwiel en een 937cc-Testastretta tweecilinder blok.

Elke twee weken vanaf donderdag 30 september om 16.00 is er een nieuwe video-aankondiging gewijd aan de 2022-modellen. Alle afleveringen van de Ducati World Première 2022 zijn te zien op Ducati.com, op het YouTube-kanaal en op alle sociale netwerken van Ducati.

  • 30 september – Aflevering 1: Your everyday wonder
  • 14 oktober – Aflevering 2: Mark your roots
  • 28 oktober – Aflevering 3: Rule all Mountains
  • 11 november – Aflevering 4: A new fighter in town
  • 25 november – Episode 5: The evolution of speed
  • 9 december – Aflevering 6: Dream wilder – DesertX

Ducati belooft Ducati DesertX adventure in december!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen