Ducati schakelt opnieuw video in voor 2022-nieuws

Voor het derde achtereenvolgende jaar kondigt Ducati vanaf 30 september het 2022-nieuws aan via video. De laatste aankondiging, op 9 december, is voor de Desert X, Ducati’s nieuwe off-road adventure met een 21-inch voorwiel en een 937cc-Testastretta tweecilinder blok.

Elke twee weken vanaf donderdag 30 september om 16.00 is er een nieuwe video-aankondiging gewijd aan de 2022-modellen. Alle afleveringen van de Ducati World Première 2022 zijn te zien op Ducati.com, op het YouTube-kanaal en op alle sociale netwerken van Ducati.

  • 30 september – Aflevering 1: Your everyday wonder
  • 14 oktober – Aflevering 2: Mark your roots
  • 28 oktober – Aflevering 3: Rule all Mountains
  • 11 november – Aflevering 4: A new fighter in town
  • 25 november – Episode 5: The evolution of speed
  • 9 december – Aflevering 6: Dream wilder – DesertX

Ducati belooft Ducati DesertX adventure in december!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?