Touratech Nederland opent nieuwe winkel

Afgelopen week is Touratech Nederland naar het nieuwe pand van Simako-BDM in het noorden van Apeldoorn verhuisd. In dit pand heeft Touratech een ruimte van zeventig vierkante meter om de producten te tonen en dat is een beste vooruitgang. Het nieuwe adres is Stadhoudersmolenweg 99, 7317 BP Apeldoorn.

De officiële opening vindt gezamenlijk met BERRT en Simako-BDM plaats op zaterdag 14 januari 2012. Voor allroadrijders is er, als het weertechnisch gezien kan, een extra programma. Binnenkort meer daarover. Alle informatie staat ook op www.touratech.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.