Suzuki komt met zes specials

Dat er in 2012 drie nieuwe Suzuki-modellen op de markt zouden komen, wisten we. Maar dat er ook nog eens zes specials komen niet! Deze modellen zijn onder andere uitgerust met veel accessoires.

Voor 2012 presenteert Suzuki de nieuwe Burgman 200 Executive, GSX-R600 Sports Edition, GSX650FA Touring, V-Strom 650A Touring, V-Strom 650A Black Rhino en de stijlvolle GSR750A Street Xtreme.

Meer informatie over de nieuwe 2012 Suzuki special-modellen volgt binnenkort!
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?