13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tracer 700 nu ook als GT

Naast de Tracer 900GT voert Yamaha vanaf 2019 ook de Tracer 700GT. Hopelijk pakt het eindresultaat net zo goed als bij de 900 zware driecilinder. De Tracer 700GT  heeft in vergelijking met een standaard model een hoog toerwindscherm, ergonomisch zadel en 20-liter zijkoffers. De nieuweling komt in het: blauw, zwart en een combinatie van grijs/rood. De standaard benzinetank bevat zeventien liter en dat is goed voor een flinke actieradius. Het 689cc tweecilinderblok is een vreugd om te rijden. Het produceert verrassend veel koppel en presteert over het gehele toerenbereik boven verwachting. Het voelt sterker en leuker dan je op basis van 75 pk verwacht.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen