donderdag 28 maart 2024

Tracer 700 nu ook als GT

Naast de Tracer 900GT voert Yamaha vanaf 2019 ook de Tracer 700GT. Hopelijk pakt het eindresultaat net zo goed als bij de 900 zware driecilinder. De Tracer 700GT  heeft in vergelijking met een standaard model een hoog toerwindscherm, ergonomisch zadel en 20-liter zijkoffers. De nieuweling komt in het: blauw, zwart en een combinatie van grijs/rood. De standaard benzinetank bevat zeventien liter en dat is goed voor een flinke actieradius. Het 689cc tweecilinderblok is een vreugd om te rijden. Het produceert verrassend veel koppel en presteert over het gehele toerenbereik boven verwachting. Het voelt sterker en leuker dan je op basis van 75 pk verwacht.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen