Trailer: Ride2

De eerste bewegende beelden van Ride2 liggen op straat. Of ja, op Youtube. Net zo toegankelijk, zeg maar. Het trailerbeeld focust zich vooral op dat wat nieuw is in Ride2 ten opzichte van het oude; caféracers, supermotards en nog meer mooi en snel spul.

We zullen er verder niet al te veel woorden aan vuil maken, maar Ride2 komt dit najaar uit voor Playstation4, Xbox One en de PC. Zodra wij meer weten, weet jij het ook.

Foto en video: Ride2

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.