Treffen van Dutch Hardly Rideables

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

In 2003 heeft een handjevol mensen de koppen bij elkaar gestoken om eens een keer heel wat anders te gaan organiseren op het gebied van zelfbouw motoren. Rauw, extreem, radicaal, veelal matzwart, maar vooral eigenzinnig en met een vette knipoog. Er werden wat gelijkgestemden gevonden, een locatie gezocht en de eerste editie van Dutch Hardly Rideables was een feit. Nu, 11 jaar later is DHR uitgegroeid tot het grootste ratbiketreffen van Nederland met een grote groep aanhangers tot ver over de landsgrenzen. Ook dit jaar pakken we weert uit met, naast de bekende bikeshow en burnouts, ook een loterij met een volwaardige ratbike als hoofdprijs. Op het podium dit jaar de meiden-rockband Alfa-Female.

Datum en locatie zijn als vanouds, de 4e zaterdag van Juni: 28 Juni, Highlands, Hoogland 1, IJsselstein (UT). Voor meer informatie: www.ratbiketreffen.nl of dhr@rataplan-ratbikeclub.nl 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?