13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Treffen van Dutch Hardly Rideables

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

In 2003 heeft een handjevol mensen de koppen bij elkaar gestoken om eens een keer heel wat anders te gaan organiseren op het gebied van zelfbouw motoren. Rauw, extreem, radicaal, veelal matzwart, maar vooral eigenzinnig en met een vette knipoog. Er werden wat gelijkgestemden gevonden, een locatie gezocht en de eerste editie van Dutch Hardly Rideables was een feit. Nu, 11 jaar later is DHR uitgegroeid tot het grootste ratbiketreffen van Nederland met een grote groep aanhangers tot ver over de landsgrenzen. Ook dit jaar pakken we weert uit met, naast de bekende bikeshow en burnouts, ook een loterij met een volwaardige ratbike als hoofdprijs. Op het podium dit jaar de meiden-rockband Alfa-Female.

Datum en locatie zijn als vanouds, de 4e zaterdag van Juni: 28 Juni, Highlands, Hoogland 1, IJsselstein (UT). Voor meer informatie: www.ratbiketreffen.nl of dhr@rataplan-ratbikeclub.nl 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen