13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Herock neemt de 6 Uren Moto onder zijn vleugels

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Drie seizoenen lang was Herock, het Belgische merk van werkkledij, hoofdsponsor van het DG Sport team in het wereldkampioenschap Endurance voor motoren. Ondanks de goede samenwerking en het merkimago dat jaar na jaar sterker werd in de sector, heeft DG Sport toch de beslissing genomen om het team niet meer in te zetten in 2014.

Olivier Aerts, Team Manager, legt uit: ‘Wij hebben al een mooie geschiedenis geschreven in de motorwereld. En we zijn heel erg blij dat een merk als Herock ons drie jaar lang hun vertrouwen heeft geschonken. Spijtig genoeg hebben onze inzet en ons enthousiasme niet genoeg (olie)sporen nagelaten…’

DG Sport wil nu haar energie in nieuwe projecten steken. Begin 2013 ging het team uit Theux de uitdaging aan in het Belgisch Kampioenschap Rally. Ze haalden er de titel binnen waardoor ze weer deuren openden naar andere nieuwe projecten zoals de organisatie van de Peugeot Trophy in 2014 en de preparatie van de wagen van Gino Bux, de jonge nieuwe piloot van het RACB National Team. Meer was er niet nodig om Herock te overtuigen om mee op de kar te springen en nieuwe terreinen te ontdekken met het merk. Maar Herock zelf wou nog niet meteen afscheid nemen van de motorwereld. En daarom koos het merk ervoor om zich te verbinden aan de 6 Uren Moto van Spa-Francorchamps, een evenement dat vanaf nu de Herock 6 Uren Moto van Spa-Francorchamps zal heten.

‘Voor Herock, is dit een logisch vervolg,’ zegt Laurent Van Laere, Sales en Marketing verantwoordelijke bij Herock. ‘Door onze naam te verbinden met dit evenement houden we onze link met de motorwereld. Het is deze sport en het DG Sport team die Herock geholpen hebben om in deze sector naam te maken. Het verheugt ons dat deze wedstrijd onze naam draagt en dat we nu ook ons actiegebied in de motorsport nog verder kunnen uitbreiden via de rally.’ Elk jaar trekken de Herock 6 Uren Moto meer en meer publiek. DG Sport verzet zich sterk tegen de somberheid die soms heerst in de motorwereld. De vele evenementen en de mooie initiatieven die het bedrijf op touw zet bewijzen het : motorrijders hebben hun plaats verdiend en ze kunnen blijven rekenen op Herock om hun passie te laten opleven.

Afspraak op het circuit van Spa-Francorchamps op 8, 9 en 10 augustus 2014.

Meer info? DG Sport, 087/53.90.11, www.6heuresmoto.com

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen