Triumph Motorcycles opent nieuwe Adventure Experience in Spanje

Triumph Motorcycles opent op vrijdag 22 oktober 2021 een volledig nieuwe Triumph Adventure Experience in Spanje.

De Triumph Adventure Experience in Spanje biedt motorrijders met een volledig motorrijbewijs uit heel Europa de mogelijkheid om verschillende niveaus van offroadcursussen te doorlopen, afgewisseld met speelse, maar toch avontuurlijke ervaringen.

De offroadcursussen dagen motorrijders van elk niveau uit om geleidelijk hun technische rijvaardigheid te verbeteren en tegelijkertijd vertrouwen en techniek op te bouwen. Het lesprogramma is ontwikkeld door het Triumph Global Adventure Experience Team en omvat begeleiding en advies gegeven door erkende Triumph-instructeurs.

De Adventure Experience bestaat uit begeleide, lichte offroad-ritten in groepen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de best denkbare wegen en paden in de regio’s Malaga en Andalusië.

Matt Reed, Operations Manager voor de Triumph Global Adventure Experience in Wales, heeft de ontwikkeling van deze nieuwe faciliteit ondersteund. Het uitzicht, de bergen, het landschap en zelfs het rijden op de wegen zijn ongelooflijk. Adventure Experience Spanje heeft motorrijders veel te bieden. Met de gloednieuwe faciliteiten, de speciaal gebouwde ‘multi-terrain arena’, de nabijheid van de luchthaven van Malaga en de getalenteerde instructeurs is het een fantastische ervaring die motorrijders uit heel Europa zal aantrekken.’

Triumph Motorcycles schittert in James Bond-film No Time To Die

Antonio Urrea Verdejo, Managing Partner van Adventure Experience Spanje, voegt toe: ‘Ons doel is om motorrijders het vertrouwen te geven om met hun eigen motorfiets te rijden op gevarieerd terrein. Onze instructeurs zijn zo gepassioneerd over offroad-rijden, dat wij onze kennis willen delen met andere motorrijders dor ze een professionele en eersteklas ervaring te bieden. Wij kijken ernaar uit om motorrijders zeer binnenkort te verwelkomen op de Triumph Adventure Experience Spanje!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?