Triumph Rocket 3 TFC op Nederlandse bodem

De grote eer was aan Cees Lengers van Triumph Benelux. Hij mocht op het Concours d’Elegance het doek van de nieuwe Triumph Rocket 3 TFC trekken. Dat deed hij niet alleen voor het oog van het voornamelijk auto-minnend publiek, maar ook voor de negen gelukkige Nederlanders die de negen voor Nederland beschikbare exemplaren kochten.

De echte Triumph-freaks hadden de Rocket 3 TFC stiekem al gezien bij de Triumph-dealers. Maar dat Triumph voor de officiële onthulling op het Concours d’Elegance koos, was begrijpelijk. De exclusieve en € 34.300 kostende Rocket paste goed op het luxeuze Paleis Soestdijk, tussen eveneens exclusieve Ferrari’s, Jaguar’s en andere exoten. Van deze TFC-uitvoering worden er wereldwijd immers maar 750 geproduceerd en slechts 24 daarvan komen er naar de Benelux.

De negen Nederlandse eigenaars krijgen de TFC’s eind dit jaar uitgeleverd bij hun dealers. Ze toonden zich op het Concours meer dan tevreden over de looks van de Rocket, die ze nu voor het eerst in levende lijve zagen. En geen bezoeker kon ze ongelijk geven. De TFC heeft in alle facetten die luxueuze uitstraling en het afwerkingsniveau waarover Triumph vooraf zo hoog opgaf.

Wil jij ook een dikke Rocket 3 en denk je nu achter het net gevist te hebben? Dan hebben wij goed nieuws: de Rocket 3 R en Rocket 3 GT komen eind dit jaar gewoon beschikbaar. Klik hier voor foto’s en specificaties.

Triumph Rocket 3 TFC.

Triumph Rocket 3 TFC.

Fotografie: Jacco van de Kuilen

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?