donderdag 18 april 2024

Triumph Rocket 3R en Rocket 3GT 221 Special Edition

De powercruisers van Triumph hebben – zoals de modelnaam al aangeeft – een angstaanjagende 221 Nm-piekkoppel. Er is daarom geen betere reden om een prachtige, speciale editie zo te dopen. Het verfraait het uiterlijk van zowel de Rocket 3R als de Rocket 3 GT nog meer. Deze powercruisers werden halverwege de zomer van 2019 onthuld.

Bij de nieuwe versies wordt het uiterlijk, dat al een referentiepunt voor balans en verfijning is, nog meer versterkt door de Red Hopper-kleurstelling voor de tank en het voorspatbord, door de naam van de versie ‘221’ op de tankwangen, maar ook door de graphics op de tank die de specs identiteitskaartje van de Special Edition aangeven: 167 pk, 221 Nm maximumkoppel, de cilinderinhoud van 2.458 cc, boring en slag (110,2 x 85,9) en natuurlijk de… geboorteplaats, Hinckley). Spatbordbevestigingen, koplampkappen, kuip, zijpanelen en de achterzijde in Sapphire Black maken het plaatje compleet.

De Triumph Rocket 3R en 3GT 221 Special Edition zullen slechts gedurende één jaar verkrijgbaar zijn  vanaf februari 2022

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen