13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Triumph Street Twin EC1 Special Edition 2022

De Triumph Street Twin EC1  is geïnspireerd door de beroemde wijk Clerkenwell, het kloppende hart van East End-motorrijders. De special is slechts één jaar verkrijgbaar.

EC1 is de postcode van Clerkenwell, in de Londense wijk Islington. Het is een van de coolste buurten van East End, waar de motorcultuur leeft en pulseert. Vandaar de naam van de Special Edition die in 2022 – in januari – debuteert. Het is meteen ook de meest klassieke onder de Bonnevilles. Net als alle speciale edities van Triumph voor volgend jaar, zal de Street Twin 900 slechts één jaar verkrijgbaar zijn.

In de EC1 Special Edition is de Street Twin voorzien van een nieuwe, tweekleurige Matt Aluminium Silver/Matt Silver Ice-tank met een subtiele handgemaakte zilveren striping (die het vertrouwde thema van de Gold Line Edition weerspiegelt), speciale graphics en de klassieke Triumph-badge. Hetzelfde kleurenschema is doorgetrokken naar de zijpanelen, waarop ook het nieuwe Street Twin Limited Edition-logo is afgebeeld op een matte zilverkleurige Ice-achtergrond met matte aluminiumzilverkleurige spatborden.

Matt Silver Ice is ook gebruikt op de kleine kuip, terwijl veel van de zwarte details contrasteren met de zilveren tint: de 10-spaaks wielen, de koplamp, de spiegels en natuurlijk het motorblok.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen