dinsdag 16 juli 2024

Triumph Scrambler 1200 XE uit James Bond-film geveild voor 156.000 euro

De Scrambler 1200 XE waarop Daniel Craig in de laatste James Bond-film rijdt, is geveild voor €156.000 ter ondersteuning van Severn Hospice.

De Triumph Scrambler 1200 XE die te zien was in de laatste James Bond-film, No Time to Die, werd woensdag geveild. De stuntmotor kwam voor in een achtervolgingsscène door de straten van Matera in Italië en was aangepast voor actiescènes zoals het naar beneden rijden van een trap.

De motorfiets leverde €156.000 op en werd verkocht voor meer dan vier keer de richtprijs.

Triumph Scrambler 1200 XE uit James Bond-film wordt geveild

James Bond-ster Daniel Craig koos Severn Hospice als volledige begunstigde. Het hospice heeft vestigingen in Telford en Shrewsbury, waar het zorg verleent aan mensen in de plaatselijke gemeenschap met een ongeneeslijke ziekte.

De verkoop van de James Bond Scrambler maakte deel uit van een bredere reeks veilingen, die 60 jaar Bond vierden en meer dan £6,1 miljoen (6.8 miljoen euro) opbrachten voor goede doelen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen