13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Batavi Trading BV nieuwe importeur/distributeur van Trilobite

Per ingang van november 2021 heeft Batavi Trading een nieuw merk toegevoegd aan het portfolio dat tot voorheen bestond uit 4 merken; Spidi, XPD, Nexx en Artonvel. Met het Tsjechische Trilobite is er een vijfde merk bijgekomen dat staat voor veiligheid, comfort en design.

Trilobite, opgericht in 2012, is een fabrikant van onder andere motorjassen, -broeken, -handschoenen en -accessoires. Het merk heeft zijn succes mede te danken aan originele ontwerpen, sterke technologische innovaties en geavanceerde functies. Door het gebruik van enkel innovatieve materialen, toonaangevende textielproducten en moderne naaitechnieken creëert Trilobite motorkleding voor motorrijders, door motorrijders. De gepatenteerde en slimme samenstelling van de stoffen die Trilobite gebruikt is de basis van het succes van het merk.

Met dank aan de grote eigen voorraad kan Batavi Trading een snelle levering naar het dealernetwerk garanderen. Vanuit Batavi Trading is men overtuigd dat nauw samenwerken met de dealers en samen de markt benaderen de sleutel tot succes is. De specialisten van Batavi Trading zijn daarom altijd op de hoogte van het laatste nieuws m.b.t. desbetreffende merken en beschikbaar voor vragen vanuit het dealernetwerk. Doordat de dealers te allen tijde op Batavi Trading aan kunnen, kunnen de dealers zich focussen op de verkoop.

Heeft u interesse om dealer te worden van één of meerdere van bovenstaande merken? Batavi Trading is altijd actief op zoek naar nieuwe dealers! Voor meer informatie kunt u terecht op www.batavitrading.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen