Speciale Bolts uit Nederland

Met de Bolt Café liet Yamaha op de Tokio Motor Show al zien wat je met een beetje creativiteit van de Bolt, of XV950R, kunt maken. Dichter bij huis blijkt echter ook van alles mogelijk te zijn. Roger van de Kuinder heeft namelijk vijf specials gemaakt, met bijpassende Arai’s. Het plaatje moet immers wel compleet zijn en precies daarom is de motor handmatig gespoten door Motopaints uit Assen.

De verschillende tanks en helmen zijn inmiddels te bewonderen bij Van de Kuinder Motoren in Hilversum. Roger van de Kuinder: “We hebben een speciale Yamaha Heritage-corner in onze showroom, met werkbank en bok waardoor we op de Yamaha XV950R verschillende designtanks en de helmen kunnen tonen. Op deze manier kunnen wij klanten laten zien hoe ze hun motor kunnen personaliseren.”

De standaard XV950R kost 10.399 euro, de specials hebben een meerprijs van 2.000 euro. Het showroommodel is voorzien van het Bobber-pakket, oftewel veel accessoires. Uiteraard is dit pakket ook leverbaar, á 1.647,50 euro.

Meer informatie: www.vandekuinder.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?