Triumph Trident in laatste testfase

De introductie van een nieuwe Triumph Trident nadert.

Het prototype van de Trident werd in augustus in het London Design Museum getoond. Nieuwe foto’s laten de Triumph Trident in zijn bijna definitieve vorm zien. De Trident werd gefotografeerd tijdens tests op de weg, in de buurt van het Triumph-hoofdkantoor in Hinckley. Daar is ook het designcenter gevestigd, waar de Trident ontstond en werd ontwikkeld.

De Trident is van een speciale bestickering zodat je niet precies kunt zien hoe-ie eruit ziet. Op #TriumphTrident kun je meer te weten komen over de Triumph Trident.

Op #TriumphTrident kun je meer te weten komen over de Triumph Trident.

De foto’s laten wel goed zien dat de Trident bijna gereed is voor productie. Daaraan ging een vierjarig ontwikkelingsprogramma vooraf. Vanaf nu wordt de Trident verder verfijnd.

Nieuwe generatie Triumph-rijders

Met de Trident mikt Triumph op een nieuwe generatie Triumph-rijders. Daarom is de focus op de voordelen van een driecilinder ook zo groot. De Triumph Trident moet overtuigen door wendbaarheid en een rijdervriendelijk rijwielgedeelte. De motor wordt in het voorjaar van 2021 uitgeleverd voor een concurrerende prijs.

De onthulling van de Triumph Trident vindt plaats in het London Design Museum. Datum en tijdstip worden in de komende weken bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?