zondag 24 september 2023

Triumph viert 59-jarig bestaan Bonneville

 

Precies 59 jaar geleden introduceerde Triumph de Bonneville. De Britten omschrijven 1959 als het geboortejaar van een legende; ‘een motor die een revolutie ontketende in de motorwereld.’ Om die mijlpaal te vieren, lanceert Triumph de ‘Spirit of ‘59’ campagne.  Voor motorrijders levert dat leuke win-acties op, een unieke T100 in de kleurstelling van 1959, Spirit of “59 Days bij de Triumph dealers en aanbiedingen tot en met juni.

 

Proefrit van twee maanden
Meriden maakte plaats voor Hinckley, maar de Bonneville bestaat nog altijd. Sterker nog, de line-up is groter dan ooit. Daar komt nog een jubileummodel Bonneville T100 in de kleurstelling van de eerste Bonnie bij. De motor in Meriden Blue en Exotic Orange is bij dealers te bewonderen tijdens de Spirit of ’59 Days. Iedereen die een proefrit reserveert in maart of april maakt kans om de speciale T100 twee maanden lang, te mogen rijden in juli en augustus.

 

Ontmoet Fred Kruger

Iedereen die een proefrit maakt op een Triumph Modern Classics en deze ervaring deelt, met foto op de motor, via Facebook met #Spirit59, maakt kans op twee vipkaarten voor de Bikers Classics van 30 juni tot en met 2 juli. Dat is inclusief een Meet & Greet met customgrootheid Fred Krugger. De Belg neemt er deel aan de Sultans of Sprint op een door hem zelf omgebouwde Bonneville Bobber.

 

 

Nog meer aanbiedingen

Koop je in maart, april, mei en juni een Bonneville dan trakteert Triumph op accessoires.  Een overzicht van de geplande Spirit of ‘59 Days, de actievoorwaarden en aanbiedingen kan je hier vinden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image