Triumph zet GS-aanval in

Het doorgaans zeer betrouwbare moto-station.com meldt bijzonder nieuws. Triumph komt volgens de Fransen namelijk binnen een paar weken met de Explorer 1200. Inderdaad, een aanval op het GS-succes van BMW. Speciaal voor de Explorer zou Triumph een nieuw driecilinder blok ontwikkeld hebben, met een vermogen van ongeveer 130 pk, cardan, ride-by-wire.

Daarnaast meldt moto-station.com ook de komst van een nieuwe Speed Triple R. Dankzij een nieuwe versnellingsbak, Öhlins vering, radiale Brembo-remmen en meer updates moet dit een meer dan grote update van het huidige model zijn.

Wordt vervolgd…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?