dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Triumph zet GS-aanval in

Het doorgaans zeer betrouwbare moto-station.com meldt bijzonder nieuws. Triumph komt volgens de Fransen namelijk binnen een paar weken met de Explorer 1200. Inderdaad, een aanval op het GS-succes van BMW. Speciaal voor de Explorer zou Triumph een nieuw driecilinder blok ontwikkeld hebben, met een vermogen van ongeveer 130 pk, cardan, ride-by-wire.

Daarnaast meldt moto-station.com ook de komst van een nieuwe Speed Triple R. Dankzij een nieuwe versnellingsbak, Öhlins vering, radiale Brembo-remmen en meer updates moet dit een meer dan grote update van het huidige model zijn.

Wordt vervolgd…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen