maandag 30 januari 2023

Triumphing cancer 2018

Op 16 september 2018 vindt voor de derde keer de motorrit Triumphing cancer plaats: een rit van 150 kilometer in het midden van Nederland. Motorrijder Patrick Buschman organiseert de rit, ter nagedachtenis aan zijn moeder, om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Deelnemers kunnen rekenen op een ontspannen rit die vanuit Nieuwegein via de mooie binnenwegen van midden Nederland naar Bodegraven voert. Daar wacht een barbecue om de dag gezellig met elkaar af te sluiten. Met hun aanwezigheid steunen rijders en bijrijders de activiteiten van KWF Kankerbestrijding, gericht op het bestrijden van de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland.

Triumphing cancer is een initiatief van Patrick Buschman, al jaren fanatiek motorrijder. Hij vertelt: “Mijn moeder overleed bijna drie jaar geleden aan kanker. Sindsdien wil ik iets doen, mijn steentje bijdragen aan betere vooruitzichten voor kankerpatiënten. Het succes van de eerste twee edities van Triumphing cancer heeft mijn gevoel iets te willen doen alleen maar sterker gemaakt. Dus rijden we op 16 september opnieuw!”
Meerijden?

Voor €40,- neem je deel aan de rit. Of je een chopper, racer of iets wat daar tussenin zit rijdt maakt niet uit. Ieder merk en type is welkom. De dag start om 13.00 met koffie/thee langs de A27 ter hoogte van Nieuwegein en eindigt rond 17:00 met een geheel verzorgde barbecue in Bodegraven. Inschrijven kan via http://triumphingcancer.nl/. Belangstellenden die niet mee kunnen rijden, kunnen doneren via https://acties.kwf.nl/triumphingcancer2018. Voor meer informatie kun je mailen naar info@triumphingcancer.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen