donderdag 22 februari 2024

TT Assen opent kaartverkoop voor 2024

Goed nieuws voor alle motorliefhebbers! Vanaf vandaag is de vrije verkoop van TT Assen-tickets officieel gestart.

De 93ste editie van de TT loopt van 28 tot en met 30 juni 2024, op het beroemde TT Circuit Assen. Dit is dé kans om dit spectaculaire evenement bij te wonen, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Een geweldige bijkomstigheid voor gezinnen is dat kinderen tot en met 15 jaar gratis toegang hebben tot de TT. Dit betekent dat je samen met je hele gezin kunt genieten van een onvergetelijke dag vol motorsportactie, zonder extra kosten voor de jongsten.

RW Racing-teammanager Jarno Janssen: ‘TT Assen hoogtepunt van het jaar’

We begrijpen dat parkeren soms een gedoe kan zijn, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken tijdens de TT. Bij het TT Circuit Assen kun je namelijk gratis parkeren. Bij een evenement als de TT wil de organisatie verder ervoor zorgen dat de bezoekers zich comfortabel voelen. Daarom zijn er op het terrein gratis sanitaire voorzieningen beschikbaar.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen