13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki in de kleuren

De ER-6f en zijn naakte broer ER-6n zijn vorig jaar al compleet vernieuwd. Dus dat er onderhuids niets zou worden veranderd, hadden we al verwacht. Voor het modeljaar 2013 is wel de buitenkant met een kwast onder handen genomen.

De Kawasaki-groene kleur is weer terug bij de ER-6n-collectie! Daarnaast kun je kiezen uit rood en zwart. De opvallende gele kleur en het fraaie witte exemplaar zijn uit de 6n-reeks gehaald. Die witte kleur is overigens wel terug te vinden bij de nieuwe ER-6f. De gekuipte versie is daarnaast verkrijgbaar in groen.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen