Kawasaki in de kleuren

De ER-6f en zijn naakte broer ER-6n zijn vorig jaar al compleet vernieuwd. Dus dat er onderhuids niets zou worden veranderd, hadden we al verwacht. Voor het modeljaar 2013 is wel de buitenkant met een kwast onder handen genomen.

De Kawasaki-groene kleur is weer terug bij de ER-6n-collectie! Daarnaast kun je kiezen uit rood en zwart. De opvallende gele kleur en het fraaie witte exemplaar zijn uit de 6n-reeks gehaald. Die witte kleur is overigens wel terug te vinden bij de nieuwe ER-6f. De gekuipte versie is daarnaast verkrijgbaar in groen.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?